Догори
Дати відгук

Назвали найдорожчу новорічну ялинку України

Найдорожче за новорічну ялинку заплатили у Маріуполі, а найдешевше новорічне святкування обійшлося мешканцям Херсону.

1 хв на прочитання31 Грудня 2020, 17:34
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поділитись:

Найдорожче новорічна ялинка та організація масових святкувань обійшлася місцевій владі Маріуполя на Донеччині. Йдеться про 12,3 млн грн, повідомили активісти громадського руху ЧЕСНО.

На другому місці опинився Дніпро. Там на святкування витратили 5 млн грн. Третє місце посіло місто Буча в Київській області. Новорічні святкування та ялинка на центральній площі там "потягнули" на 3,97 млн грн.

Найдешевша ялинка нині у Херсоні. Місцева влада витратила на неї  0,09 млн грн. Поряд опинилися Хмельницький (0,11 млн грн) та Рівне (0,13 млн грн).

А ось із розрахунком на одну людину цей новий рік став найдорожчим у Бучі. Активісти встановили, що за новорічне святкування кожен бучанець заплатив зі своєї кишені 108 грн. Маріупольці за свою новорічну красуню мусили віддати 28 грн 30 коп. А в Славутичі новорічне святкування кожному мешканцю обійшлося в 11 грн 70 коп. 

Найдешевше святкування цьогоріч у Львові. За нього кожен мешканець міста заплатив лише 20 коп. 

Як ми писали раніше, цьогоріч в Україні змінився асортимент смаколиків на новорічному столі. Люди все більше готові й хочуть експериментувати зі стравами. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко