Навіть борошно не потрібно: рецепт повітряних сирників із ревенем

1 хв на прочитання04 Травня 2023, 10:55

Настав час для корисного десерту до чаю!

На городах почала з'являтися перша зелень, а на столах - смачні страви за нашими рецептами. Сьогодні рекомендуємо приготувати сирнички  без борошна, з ревенем та вівсяними пластівцями. Це надзвичайно просто, смачно та корисно! 

Інгредієнти для сирників: 

Як готувати сирники без борошна

  1. Сир добре варто розтерти з яйцем, цукром та дрібкою солі. Долі додайте вівсяні пластівці. Якщо немає дрібних пластівців, то можна подрібнити, які є на блендері.
  2. Ревінь помийте та почистіть. Стебла наріжте невеликими шматочками. Додайте нарізаний ревінь у сирну масу й перемішайте.
  3. Тепер мокрими руками сформуйте невеликі сирники, обваляйте їх у пшеничній борошні або манці.
  4. У пательню налийте олії, найгріте. Викладіть ваші красиві сирники.
  5. Залишилось зовсім трохи: обсмажте на середньому вогні із двох боків до золотистого кольору. Накрийте їх кришкою, зменште вогонь до мінімуму та готуйте протягом 5 хвилин. Можете полити  медом.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: