Ольга Шевченко1 хв на прочитання04 Травня 2023, 10:55
На городах почала з'являтися перша зелень, а на столах - смачні страви за нашими рецептами. Сьогодні рекомендуємо приготувати сирнички без борошна, з ревенем та вівсяними пластівцями. Це надзвичайно просто, смачно та корисно!
Інгредієнти для сирників:
- сир - 250 гр.
- ревінь - 2 стебла
- яйце - 1 шт.
- пластівці вівсяні дрібні -1 ст. л.
- цукор - 1 ст. л.
- сіль - дрібка
- борошно або манка для панірування - 1-2 ст. л.
- олія для смаження
- мед для подачі
Як готувати сирники без борошна
- Сир добре варто розтерти з яйцем, цукром та дрібкою солі. Долі додайте вівсяні пластівці. Якщо немає дрібних пластівців, то можна подрібнити, які є на блендері.
- Ревінь помийте та почистіть. Стебла наріжте невеликими шматочками. Додайте нарізаний ревінь у сирну масу й перемішайте.
- Тепер мокрими руками сформуйте невеликі сирники, обваляйте їх у пшеничній борошні або манці.
- У пательню налийте олії, найгріте. Викладіть ваші красиві сирники.
- Залишилось зовсім трохи: обсмажте на середньому вогні із двох боків до золотистого кольору. Накрийте їх кришкою, зменште вогонь до мінімуму та готуйте протягом 5 хвилин. Можете полити медом.