Навіщо сипати сіль на вугілля: хитрий лайфхак, для смачного шашлику

1 хв на прочитання23 Вересня 2023, 13:30
Фото: ТСН Шашлик потрібно їсти в обмежених кількостях

Досвідчені люди завжди використовують цю хитрість з сіллю.

Збираючись на шашлики, багато хто з нас, можливо, помічали, що досвідчені гриль-майстри сиплють сіль на вугілля перед початком приготування. Але чому вони це роблять? І яким чином сіль може впливати на процес готування і смак майбутнього шашлику - відповів Главред.

Чому сіль не дає шашликам горіти?

Важливим секретом успішного гриля є управління температурою та запобігання надмірному Gorenje. Сіль на вугіллі виконує кілька функцій:

Чому сіль гасить вогонь?

Як тільки сіль починає нагріватися і випускати пари, ці пари можуть реагувати з киснем і гасити вогонь. Цей процес називається "горіння з сіллю". Ця дія солі допомагає контролювати інтенсивність вогню та запобігати можливим спалахам полум'я.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: