Догори
Дати відгук

Науковці виявили доступний продукт, який продовжує життя на 10–20 років

Цікаво, що не усі види цієї їжі мають таку властивість.

1 хв на прочитання11 Грудня 2020, 12:35
Поділитись:

У холодильниках більшості українців можна знайти кілька продуктів, які позитивно впливають на організм та здоров'я. Серед них навіть є їжа, яка збільшує тривалість життя. Повідомляє express.
Техаські науковці з університету A&M з'ясували одну цікаву залежність при вивченні результатів досліджень, які проводилися різними вченими світу. Виявилося, що при регулярному вживанні сир може збільшити тривалість життя на 25%. Тобто це приблизно 10-20 років.

Замовити смачну корисну їжу чи продукти додому ви можете  тут.

Крім того, він може запобігти такому захворюванню, як фіброз печінки.

Такі висновки були зроблені на основі експериментів над тваринами. Постійне додавання в їжу сиру збільшило їх термін життя на чверть, у порівнянні з контрольною групою, яка сир не вживала. Однак мова йде лише про сири благородних сортів, таких як: брі, пармезан, чедер та інші.

Нагадаємо, інфекціоніст розповіла, як безсимптомний COVID-19 впливає на здоров'я.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost