Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Наймиліший протест: у Страсбурзі пройшов мітинг дітей фермерів, які виїхали до центру міста на педальних тракторах (ФОТО)

Наймиліший протест: у Страсбурзі пройшов мітинг дітей фермерів, які виїхали до центру міста на педальних тракторах (ФОТО)

Дорослі організатори мітингу заявили, що таким чином вони хочуть «донести вимоги фермерів до мешканців Страсбурга».

1 хв на прочитання02 Лютого 2024, 01:21
Діти фермерів на педальних тракторах беруть участь в акції протесту на підтримку батьків під час загальнонаціональних демонстрацій, організованих кількома фермерськими профспілками, Страсбург, Франція, 31 січня 2024 року. Фото: Reuters Діти фермерів на педальних тракторах беруть участь в акції протесту на підтримку батьків під час загальнонаціональних демонстрацій, організованих кількома фермерськими профспілками, Страсбург, Франція, 31 січня 2024 року. Фото: Reuters
Поділитись:

Уже кілька днів французькі фермери блокують автомобільний рух по всій країні на знак протесту проти падіння доходів через інфляцію, збільшення імпорту сільгосппродукції з-за кордону та планів ЄС, які, зокрема, передбачають скорочення шкідливих викидів та зменшення обсягу добрив, що вносяться. Найменш галаслива і, ймовірно, наймиліша акція пройшла 31 січня у Страсбурзі, де близько 40 дітей фермерів із місцевої профспілки проїхали центром міста на педальних тракторах із транспарантами на підтримку своїх батьків. Дорослі організатори мітингу заявили, що таким чином вони хочуть «донести вимоги фермерів до мешканців Страсбурга». «Дзеркало» показує, як відбувся протест дітей французьких аграріїв.

Фото 1/9

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost