Найкращий спосіб приготувати ароматну смажену рибу за 15 хвилин

1 хв на прочитання11 Червня 2024, 12:03

Кухня не просочується специфічним запахом.

При жарінні риби звичайним способом вся кухня найчастіше просочується специфічним запахом. Сам продукт не завжди виходить смачним, а потім сковороду не відмити. Найкращим способом приготувати будь-яку рибу буде смаження на папері, що дозволить не пригоріти страві, а також залишити чисту сковорідку.  

Для приготування вам знадобляться інгредієнти:

Насамперед наріжте рибу на порційні шматки і посипте кукурудзяним крохмалем з обох боків. Потім викладіть один шар папір для випічки, щоб вона закрила дно і стінки сковороди. Розігрійте сковороду на слабкому вогні.

Тепер викладіть на неї підготовлені шматки риби шкірою донизу. Поставте сковороду середній вогонь. Між рибою додайте вершкове масло, потім посоліть, поперчіть. Смажте 5 хвилин.

Переверніть шматки риби та смажте ще 5 хвилин. Потім перекладіть їх на тарілку і полийте вершковим маслом зі сковороди.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: