Догори
Дати відгук

Найкращий спосіб приготувати ароматну смажену рибу за 15 хвилин

Кухня не просочується специфічним запахом.

1 хв на прочитання11 Червня 2024, 12:03
Найкращий спосіб приготувати смажену рибу Без запаху Найкращий спосіб приготувати смажену рибу Без запаху
Поділитись:

При жарінні риби звичайним способом вся кухня найчастіше просочується специфічним запахом. Сам продукт не завжди виходить смачним, а потім сковороду не відмити. Найкращим способом приготувати будь-яку рибу буде смаження на папері, що дозволить не пригоріти страві, а також залишити чисту сковорідку.  

Для приготування вам знадобляться інгредієнти:

  • філе лосося – 700 г;
  • масло вершкове – 50 г;
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.;
  • перець білий мелений -1 ч. л.;
  • сіль за смаком.

Насамперед наріжте рибу на порційні шматки і посипте кукурудзяним крохмалем з обох боків. Потім викладіть один шар папір для випічки, щоб вона закрила дно і стінки сковороди. Розігрійте сковороду на слабкому вогні.

Тепер викладіть на неї підготовлені шматки риби шкірою донизу. Поставте сковороду середній вогонь. Між рибою додайте вершкове масло, потім посоліть, поперчіть. Смажте 5 хвилин.

Переверніть шматки риби та смажте ще 5 хвилин. Потім перекладіть їх на тарілку і полийте вершковим маслом зі сковороди.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Вчені створили метод сортування руди, що скорочує відходи на 60% за допомогою ШІ
Вчені створили метод сортування руди, що скорочує відходи на 60% за допомогою ШІ
2 хв на прочитанняВчора
Фото: Ukr.media
Як агрохімпаспорт став ключовим інструментом контролю земель під час війни
2 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Україна залишається ключовим світовим гравцем: 46% експорту соняшникової олії та 12% кукурудзи
1 хв на прочитанняВчора
Міжнародний день цільного зерна: користь, наукові дані та актуальність для України
Міжнародний день цільного зерна: доступна користь, економічна доцільність
2 хв на прочитанняВчора
День працівників Гідрометцентру: люди, які роблять погоду в країні
10 хв на прочитанняВчора
Безпечність харчових продуктів: вимоги до маркування матеріалів для контакту з ними
1 хв на прочитання18 Листопада 2025
Від теорії до інновацій: у Києві відбулася конференція "Сила жінок в агро 2025"
2 хв на прочитання18 Листопада 2025
Дев'ять областей України повністю завершили сівбу озимих зернових культур
1 хв на прочитання18 Листопада 2025