- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Найкращий спосіб приготувати ароматну смажену рибу за 15 хвилин
Найкращий спосіб приготувати ароматну смажену рибу за 15 хвилин
Кухня не просочується специфічним запахом.
При жарінні риби звичайним способом вся кухня найчастіше просочується специфічним запахом. Сам продукт не завжди виходить смачним, а потім сковороду не відмити. Найкращим способом приготувати будь-яку рибу буде смаження на папері, що дозволить не пригоріти страві, а також залишити чисту сковорідку.
Для приготування вам знадобляться інгредієнти:
- філе лосося – 700 г;
- масло вершкове – 50 г;
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.;
- перець білий мелений -1 ч. л.;
- сіль за смаком.
Насамперед наріжте рибу на порційні шматки і посипте кукурудзяним крохмалем з обох боків. Потім викладіть один шар папір для випічки, щоб вона закрила дно і стінки сковороди. Розігрійте сковороду на слабкому вогні.
Тепер викладіть на неї підготовлені шматки риби шкірою донизу. Поставте сковороду середній вогонь. Між рибою додайте вершкове масло, потім посоліть, поперчіть. Смажте 5 хвилин.
Переверніть шматки риби та смажте ще 5 хвилин. Потім перекладіть їх на тарілку і полийте вершковим маслом зі сковороди.
Більше новин читайте на GreenPost.