Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Найкращий день року, у який можна починати важливу справу — й вона буде приречена на успіх: що астрологи говорять про 3 травня

Найкращий день року, у який можна починати важливу справу — й вона буде приречена на успіх: що астрологи говорять про 3 травня

Саме в цей день Місяць та Сонце дарують колосальний потік добротної енергії, проявляючись особливо сильно.

3 хв на прочитання03 Травня 2022, 11:47
Поділитись:

Екзотерики запевняють, що сьогодні один із найбільш чудових днів на рік — Акшая Трітья. Це можливість позбутися всього зайвого та непотрібного, звільнивши місце у своєму житті для прекрасного та піднесеного.

Саме в цей день Місяць та Сонце дарують колосальний потік добротної енергії, виявляючи себе особливо сильно. Акшая Трітья дає шанс використати найкращі астрологічні можливості в нашому житті.

Слово «Акшая» перекладається з стародавнього санскриту як «непереможний, безсмертний, вічний, нетлінний, неруйнівний». А слово «Трітья» означає третій місячний день, сприятливий для будь-яких починань.

Таким чином, якщо ви почнете якусь важливу справу у цей день, то вона буде просто приречена на успіх, а результати цих добрих починань, зрештою, будуть сприятливими, тривалими та ґрунтовними.

З погляду астрології в цей час Місяць і Сонце, попри різну швидкість проходження по зодіаку, обоє будуть сильно впливати на нашу землю і перебувати в дуже сильному становищі. Місяць проходить сузір'я Тельця щомісяця, а от Сонце в сузір'ї Овна буває лише один раз на рік. Акшая Трітья — це положення екзальтації Сонця та Місяця, а значить найсильнішого прояву їхніх якостей. Сонце дає життєву та зцілюючу енергію в цей період, а Місяць символізує нашу духовну сутність.

Згідно з розрахунками астрологів у 2022 році Акшая Трітья почалася 3 травня о 06:37 і закінчиться 3 травня о 23:28 за київським часом

Варто присвятити цей день вшанування втілення Бога відповідно до вашої релігії. Вважається, що це допомагає реалізації вашого призначення.

Благодійні вчинки, що здійснюються цього дня, приносять особливі плоди, багаторазово посилюючись. Жертвувати треба за велінням серця чесним людям на діла Бога.

Цей день краще провести на природі та в товаристві гармонійних людей. Духовні практики, якими ви займаєтеся в цей період, піднімуть вас на новий рівень саморозвитку.

Напишіть плани на рік, або навіть на 5 років, підкоригуйте вже наявні. Зробіть щось приємне для своїх батьків, адже Сонце та Місяць уособлюють батька та матір. Якщо їх немає в живих, то ритуал поклоніння предкам буде доречним.

Цей день — один із найкращих для укладення сімейного союзу, заручин, зачаття дітей, прийняття обітниць та початку здорового способу життя. Все, що зроблено руками в цей день, матиме особливу енергію і силу.

У день Акшая Трітья сприятливо переїжджати чи вирушати у тривалу подорож. Постарайтеся цього дня тримати піст або вживати лише вегетаріанську їжу.

Також ми розповідали, що із 26 квітня по 23 травня триватиме один із найсприятливіших періодів для України — астролог називає дату перемоги.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Бадан як низький бордюр для садової доріжки — ідея для ландшафтного дизайну (ФОТО)
1 хв на прочитання26 Квітня 2024
Управління небезпечними відходами
Управління небезпечними відходами: Міндовкілля закликає не зволікати із подачею документів на ліцензію
2 хв на прочитання7 годин тому
Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
1 хв на прочитання9 годин тому
Закон «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
У ВР зареєстровано проект Закону «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
1 хв на прочитання10 годин тому
Переробка та цифрові «паспорти продукції»: Європарламент схвалив нові правила екодизайну
2 хв на прочитання13 годин тому
Україну накрили «піщані» дощі: чи несуть вони загрозу
1 хв на прочитання14 годин тому
25 квітня - Всесвітній день пінгвінів
2 хв на прочитання16 годин тому
Корисні поради , щоб кактуси на підвіконні рясно зацвіли
1 хв на прочитання18 годин тому