Догори
Дати відгук

Найкращий чай, який врятує від тривожності

Допомогти вгамувати емоції допоможе цей напій.

1 хв на прочитання03 Січня 2024, 06:50
Лікувальні властивості чаю від тривожності Лікувальні властивості чаю від тривожності
Поділитись:

Тривожність - відчуття, яке переживають українці щодня. Допомогти вгамувати емоції допоможе цей чай.

Вчені в ході дослідження з’ясували, який чай найкраще справляється із тривожністю та депресивним станом. Виявилось, що це чай на основі розмарину. Що у ньому особливого?

Фахівці стверджують, що напій із цією пряною рослиною ефективно допомагає впоратися з тривожними розладами, від яких страждає безліч людей. Він підвищує настрій, зміцнює пам’ять, покращує функціонування мозку. Чай з розмарином має антидепресивну і заспокійливу дію, тому його потрібно пити під час стресових ситуацій або при нервовій напрузі.

Дослідження показало, що при регулярному вживанні 500 мл чаю на основі розмарину (двічі на день) протягом одного місяця у вас значно знизиться рівень тривожності, а якість сну покращиться. Але крім сприятливого впливу на нервову систему, цей напій також має протизапальні та антимікробні властивості, які зміцнюють імунну систему, тим самим захищаючи організм від інфекцій.

За словами експертів, чай з розмарином також допомагає контролювати рівень цукру, сприяє травленню та знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.