Догори
Дати відгук

Найкращі способи швидко прибрати почервоніння на обличчі

Лайфхак буде гарним варіантом, якщо уражена ділянка невелика, а вам потрібен швидкий ефект.

2 хв на прочитання23 Квітня 2022, 06:50
Поділитись:

Зовнішні умови негативно впливають на шкіру, вона може лущитися або червоніти. Якщо почервоніння мають періодичний характер і не є наслідками серйозних проблем зі шкірою, їх можна спробувати усунути за допомогою нехитрих б’юті-процедур.

Холод. Якщо почервоніння викликане не холодом, а через роздратування, тоді хорошим варіантом буде прикласти кубик льоду до ураженої ділянки. Адже зазвичай почервоніння виникають у тому випадку, коли розширюються кровоносні судини. А завдяки холоду їх можна звузити. Крім цього, можна використовувати патчі або гелеві маски, які варто зберігати в холодильнику.

Очні краплі. Цей лайфхак буде гарним варіантом, якщо уражена ділянка невелика, а вам потрібен швидкий ефект. Так як такі засоби звужують судини, вони допоможуть подолати почервоніння. Вам потрібно нанести засіб на шкіру та почекати, коли він зникне. Потім нанесіть денний крем.

Алое. Така рослина вважається однією з найчудодійніших. Вона допомагає у загоєнні ран та відновленні шкіри, а також її використовують і в інших цілях. Візьміть частину алое та його сік нанесіть на місце почервоніння, трохи зачекайте. Ви побачите, яким буде ефект.

Зубна паста. Так як почервоніння виникає внаслідок подразнення шкіри, то за допомогою зубної пасти можна його усунути. Вона має властивості, що підсушують, і через це її часто використовують для того, щоб вилікувати запалені прищі. Вам потрібно нанести пасту на червону ділянку, дати висохнути і потім змити водою.

До слова, волоський горіх: впливає на склад крові, стан стінок судин, кількість антиоксидантів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.