Смак — неможливо від банки відірватися, не кажучи вже про аромат. Взимку розлітається першим!
Продукти:
Викладаємо болгарський перець на лист і запікаємо при температурі 200 градусів.
Потім складаємо перець у поліетиленовий пакет та краї загортаємо. Нехай пропариться у пакеті кілька хвилин, щоб потім Вам легше було відокремити шкірку. Дістаньте насіння.
Цибулю нарізаємо півкільцями та підсмажуємо на сковороді, у невеликій кількості олії, до золотистого кольору.
Пропускаємо через м’ясорубку запечений перець, часник, перець чилі та підсмажену цибулю. Перекладаємо все в глибокий казан, додаємо масло, посолимо до смаку і додаємо цукор, після чого відправляємо це все на вогонь.
Доводимо до кипіння і нехай покипить 10 хвилин. Обов’язково перевірте на сіль і доведіть до смаку.
Добре перемішайте і як тільки закипить знову, розлийте по стерилізованих банках. Закатайте кришками та залиште їх до повного остигання.
Накривати ковдрою або ще чимось не потрібно.