Найкраща заготовка із солодких перців на зиму

1 хв на прочитання15 Жовтня 2023, 21:12
Фото з відкритих джерел

Взимку розлітається першим!

Смак — неможливо від банки відірватися, не кажучи вже про аромат. Взимку розлітається першим!

Продукти:

Як приготувати заготовку із солодких перців на зиму:

Викладаємо болгарський перець на лист і запікаємо при температурі 200 градусів.

Потім складаємо перець у поліетиленовий пакет та краї загортаємо. Нехай пропариться у пакеті кілька хвилин, щоб потім Вам легше було відокремити шкірку. Дістаньте насіння.

Цибулю нарізаємо півкільцями та підсмажуємо на сковороді, у невеликій кількості олії, до золотистого кольору.

Пропускаємо через м’ясорубку запечений перець, часник, перець чилі та підсмажену цибулю. Перекладаємо все в глибокий казан, додаємо масло, посолимо до смаку і додаємо цукор, після чого відправляємо це все на вогонь.

Доводимо до кипіння і нехай покипить 10 хвилин. Обов’язково перевірте на сіль і доведіть до смаку.

Добре перемішайте і як тільки закипить знову, розлийте по стерилізованих банках. Закатайте кришками та залиште їх до повного остигання.

Накривати ковдрою або ще чимось не потрібно.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: