Догори
Дати відгук

На Полтавщині чоловік викрав в колишньої дружини молодшого сина та побив жінку (відео 18+)

Містянин півтора роки бив жінку на очах у дітей

3 хв на прочитання23 Березня 2021, 20:20
Містянин півтора року бив жінку на очах у дітей
Містянин півтора року бив жінку на очах у дітей
Поділитись:

Страшний випадок стався у Кременчуці на Полтавщині. Городянка Ольга Плохотніченко поскаржилася в соцмережі на насильство з боку колишнього цивільного чоловіка та опублікувала відео, на якому зафіксована його жорстку поведінку прямо на очах у двох спільних синів.

На записі видно, як чоловік заходить в дитячу кімнату, де на двоярусному ліжку лежать хлопчики. Він хапає дружину за волосся і витягує з кімнати. У цей час діти з криками "Татко, не треба!" встають з ліжка і біжать за батьками.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ольга Плохотниченко (@olha_ib04)


"Зараз я відкрито прошу захисту. Всі кажуть чекати рішення суду. Опіка, поліція. Я боюся з сином виходити з квартири! З ним знаходиться молодший син! Чоловік півтора року знущався наді мною. Над дітьми психологічно. Він бив мене багато разів при дітях", - йдеться в пості жінки.

У своєму пості, який схожий більше на крик відчаю, Ольга пише, що її життя в останній місяць перетворилося на жах — колишній чоловік викрав її молодшого сина та не дає йому бачитися з мамою.

"Він не жив з нами. Ніхто не заважав йому жити, як він хотів. Він зробив благородний вчинок, як твердив — дав нам житло, будинок. 12 березня він прийшов до нас. Викликав поліцію, щоб мене вигнали. Залишився ночувати. 13 березня не пустив дітей в школу і сад. Я вийшла на роботу. О 14.00 я не змогла увійти в будинок. На вулиці -10. Була присутня поліція, опіка. Він просто не впустив. На 3 день, як утримував дітей — він подав на мене в суд на аліменти. Зараз старший син зі мною. Він більше не може слухати, як батько ображає мене, каже, що я їх кинула і пішла. Син знав, що мама кожен день оббивала пороги, шукала дітей. За моїм проханням він не віддає дитині речі. Ніяких! Як і зі мною вчинив. Його не хвилює нічого. Він лише консультується при мені, як правильно проти волі забрати дитину", - розповіла жінка.

На іншому записі видно, як постраждала намагається вийти з дому, але цивільний чоловік її хапає за волосся і затягує назад, де починає бити.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ольга Плохотниченко (@olha_ib04)


За даними криворізького блогера Олексія Таймурзіна, кривдником жінки є уродженець Кривого Рогу В'язовський Володимир Володимирович, який зараз проживає в Кременчуці. За його словами, чоловік насильно утримує молодшого сина, не дає йому бачитися з матір'ю і погрожує їй фізичною розправою.

Нагадаємо, в Одесі впіймали нелюда, який кілька років гвалтував дружину та неповнолітніх доньок (відео).

Раніше ми розповідали, що українка виграла Європейський суд проти України та ексчоловіка аб'юзера (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.