Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • В Одесі впіймали нелюда, який кілька років гвалтував дружину та неповнолітніх доньок (відео)

В Одесі впіймали нелюда, який кілька років гвалтував дружину та неповнолітніх доньок (відео)

Чоловік настільки залякав дітей, що вони намагалися покінчити життя самогубством.

2 хв на прочитання11 Лютого 2021, 16:10
Чоловік кілька років гвалтував своїх доньок Чоловік кілька років гвалтував своїх доньок
Поділитись:

В Одесі поліція затримала 48-річного чоловіка, який систематично ґвалтував дружину та двох своїх доньок. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Одеській області.
Про пекельне життя родини та знущання чоловіка у правоохоронні органи повідомили сторонні люди. Самі жертви насильства так були залякані неодноразово судимим за тяжкі злочини нелюдом (за вбивство та пограбування), що мовчали про знущання декілька років.
За даними поліції, старшу доньку він вперше зґвалтував, коли їй було 16 років, а молодшу — в 13-річному віці. На сьогодні молодша дівчинка повноліття ще не досягла. Старшу доньку він ґвалтував протягом 3–4 років, а, коли вона відмовлялася йому підкорятися, погрожував фізичною розправою, говорив, що всіх вб'є і в цьому буде винувата вона.
Особливо жорстоким чоловік ставав, коли перебував у стані алкогольного сп'яніння — зі слів постраждалих, він тоді «починав бити всіх підряд, включаючи тварин».
«Доки було можливо, зловмисник переконував дівчаток у тому, що все, що з ними відбувається, є нормою, а коли ті почали чинити опір, почав застосовувати до них фізичну силу та залякування. За словами доньок, вони не наважувались розповісти про те, що відбувається, своїй матері, тому що дуже боялися батька. Одна з постраждалих навіть хотіла накласти на себе руки», — повідомили в поліції.



Крім того, жінка і сама багато разів піддавалася насильству з боку свого чоловіка. Членам сім'ї чоловік сам говорив, що ідею ґвалтування доньок виношував із десятирічного віку.
«Він говорив, що планував — коли одружиться й у нього народиться донька, буде першим...», — розповіла одна з постраждалих.
Зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України. Його дії кваліфіковано за частинами 2 і 4 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу. Розслідування триває, призначено ряд експертиз. Нелюду загрожує до 15 років позбавлення волі. Крім того, в ході слідства буде дано оцінку діям правопорушника, який спонукав одну з доньок до самогубства.

Раніше ми розповідали, про що свідчить біль у правому й лівому боці тіла.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.