Догори
Дати відгук

На Миколаївщині 10 га озимої пшениці на корені знищено пожежею, горіло зерносховище

Через необережне поводження з вогнем виникло 9 пожеж в екосистемах області.

1 хв на прочитання28 Червня 2022, 13:02
Поділитись:

Як повідомили у ДСНС Миколаївської області, за чергову добу, 27 червня, в області вогнеборці загасили 15 пожеж, 5 з яких виникло внаслідок ворожих обстрілів.

Зокрема, 10 га озимої пшениці на корені знищено пожежею, що виникла на території Куцурубської ТГ Миколаївського району Вогнеборці 22 ДПРЧ ліквідували пожежу та не допустили перекидання полум’я на поряд розташовані поля з озимою пшеницею. Для підвозу води залучалась техніка ТОВ “Лани неньки” та “Дніпро”.

Внаслідок ворожих обстрілів горіло зерносховище на території Первомайської ТГ Миколаївського району. Вогнеборці 16 ДПРЧ пожежу площею 8 000 кв. м ліквідували;

Також через необережне поводження з вогнем виникло 9 пожеж в екосистемах області. Горіли суха трава та чагарники на відкритих територіях Миколаївського (Новоодеська, Мішково-Погорілівська, Ольшанська, Коблівська ТГ), Вознесенського (Дорошівська, Олександрівська ТГ), Баштанського (Баштанська, Новобузька, Казанківська ТГ) районах області. Загальна відстань, яку пройшов вогонь склала понад 16 га. 

Відомо, є простий спосіб відрізнити якісне м'ясо від напханого «хімією»: порада продавця з ринку.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.