Догори
Дати відгук

На Львівщині звільнили ведмедя, якого 12 років утримували в жахливих умовах відпочинкового комплексу

Ведмедя утримували в крихітному вольєрі задля розваги  та усіляко знущалися.

1 хв на прочитання30 Жовтня 2020, 12:37
Фото: Фейсбук UAnimals.official Фото: Фейсбук UAnimals.official
Поділитись:

Ведмедя Михайла, якого в жахливих умовах 12 років утримували на території відпочинкового комплексу "Шепільська" у Стрийському районі Львівської області, перевезено до ведмежого притулку.

Про це повідомили в UAnimals.

"Від громадської організації ми відправляли запити в поліцію та екоінспекцію, просили вас про максимальний розголос. Під тиском громадськості власники тварини пішли на зустріч і погодилися віддати Михайла. Ведмедя вже перевезено до ведмежого притулку "Домажир", - ідеться у повідомленні зоозахисників.

Нагадаємо, ведмедя утримували в крихітному вольєрі задля розваги  та усіляко знущалися. За словами активістів,  власники тварини регулярно вводили  в оману відвідувачів та вигадували  байки про належний огляд та скорий візит ветеринара.

Відомо, ведмежий притулок "Домажир", який відкрили на Львівщині у жовтні 2017 року, - це реабілітаційний центр, метою якого є допомога та порятунок ведмедів із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. Тут  умови для утримання тварин максимально наближені до природних. 

Нагадаємо, раніше йшлося про перевезення Михайла до реабілітаційного центру для диких тварин протягом кількох місяців.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.