Догори
Дати відгук

На Львівщині шкуродер викрав 50 котів та тримав їх у клітках (відео)

Люди та поліція розшукують неадеквата та його тварин-заручників

2 хв на прочитання03 Вересня 2020, 07:25
Поділитись:

У Львівській області у місті Стебник на вулиці Сагайдачного в орендованому гаражі чоловік тримає кілька десятків котів. Ця з'ясували місцеві зоозахисники, які викликали на місце поліцію. Про це у Facebook написала місцева зоозахисниця Наталя Петрицин.

В клітках у гаражі утримується велика кількість котів. Вони безперервно кричать, а в гаражі – страшний сморід.
Гараж перебуває в оренді. Орендує його мешканець Трускавця Вадим Алфавіцький.

Після того, як зоозахисниця описала ситуацію у соцмережі тієї ж ночі власник тварин вивіз їх невідомо куди. Камери спостереження о 0:45 зафіксували, як чоловік виносить тварин в клітках і мішках. Повідомляє ZAXID.NET.

«Там було 8 кліток. Зараз їх є шість. Він тих всіх котів вивіз у двох клітках. Куди – невідомо. Ми хочемо це з’ясувати, для чого він збирає котів і тримає їх у клітках», — розповіла зоозахисниця.

У квартирі, де він наче мешкає, ніхто не відчинив дверей. У торговому центрі, в якому працює, його не знайшли.

Сусіди цього чоловіка розповіли, що він раніше утримував вдома близько 50 котів, також у клітках, але вони почали скаржитись через запах і він їх кудись перевіз, ймовірно, у гараж у Стебник. Після розголосу цієї ситуації багато жителів Трускавця і Стебника почали скаржитись, що у них пропали коти.

У поліції розповіли, що розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Якщо хтось має інформацію про цього чоловіка, зоозахисники просять звертатися за номером: 0674166707 (Наталія Петрицин), або у поліцію.

Нагадаємо, людей змусять за гроші реєструвати домашніх собак, котів, папуг та навіть щурів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко