Догори
Дати відгук

На Київщині викрито виробництво фальсифікованої оливкової олії: вилучено понад 90 тонн продукції

Наразі незаконна діяльність заводу із виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинено.

1 хв на прочитання20 Грудня 2023, 16:40
На Київщині викрито виробництво фальсифікованої оливкової олії На Київщині викрито виробництво фальсифікованої оливкової олії
Поділитись:

Детективи Територіального управління БЕБ у місті Києві викрили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок. Мешканці міста Києва та Львівщини організували роботу заводу, на якому виготовляли підроблені товари. 

Як повідомляє Бюро економічної безпеки України, використовуючи фірмове найменування та товарні знаки, фальсифікат продавали через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції.

Одна із постраждалих компаній вже заявила про спричинену їй матеріальну шкоду в особливо великому розмірі.

Детективи БЕБ провели 20 обшуків на території міста Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей. На складах та місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тонн оливкової олії та інших продуктів. 

Під час обшуку на території Львівської області виявлено та вилучено лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію.

Загальна орієнтовна вартість вилученого становить майже 7,5 мільйона гривень.

Наразі незаконна діяльність заводу із виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинено.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: Максим Нікітін
Як приготувати сухарики для салатів — три способи
2 хв на прочитання2 години тому
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025