Догори
Дати відгук

На короля Чарльза начхав альпака в короні: як відреагував монарх?

Король погладив альпаку по носу, а той від несподіванки рясно чхнув.

1 хв на прочитання26 Жовтня 2024, 19:59
ФОТО: Король Чарльз спілкується з місцевими жителями під час відвідин Канберри / mirror.co.uk ФОТО: Король Чарльз спілкується з місцевими жителями під час відвідин Канберри / mirror.co.uk
Поділитись:

Під час візиту короля Чарльза та королеви Камілли до Канберри сталася весела пригода. Високоповажну пару зустрічали місцеві жителі, серед яких був і альпака на ім'я Гефнер, якого хтось з місцевих привів для зустрічі монарха. Коли король проходив повз, він погладив тварину по носу. Альпака раптово голосно і рясно чхнув, забризкавши Чарльза. Король виглядав дещо спантеличеним, але гніватися не став. А потім несподіваний "привіт" від альпаки викликав у монарха усмішку. Про це повідомляє видання Mirror.

Дев’ятирічному альпаці з короною на голові, вдалося підняти настрій усім присутнім. Власник тварини, Роберт Флетчер, розповів, що Гефнер зазвичай підтримує благодійні заходи та відвідує будинки для людей похилого віку, де завжди поводиться спокійно і ввічливо.

Флетчер зазначив, що його дружина знайшла корону для альпаки, і тварині, схоже, вона дуже сподобалася. За його словами, Гефнер вже має багато костюмів, але для цієї зустрічі він одягнувся у смокінг з краваткою-метеликом. Тварина раніше зустрічалася з відомими людьми, але цього разу її метою було зустрітися з самим королем.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко