Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • На Одещині прикордонники виявили сім’ю з Іраку, яка з дітьми декілька діб ховалася у вантажівці і намагалася таємно перетнути кордон (ФОТО)

На Одещині прикордонники виявили сім’ю з Іраку, яка з дітьми декілька діб ховалася у вантажівці і намагалася таємно перетнути кордон (ФОТО)

Подорож в причепі вантажівки для сім’ї іноземців могла б закінчитися трагічно

1 хв на прочитання20 Вересня 2023, 15:32
Поділитись:

У пункті пропуску «Орлівка» на Ізмаїльщині прикордонники виявили нелегальних мігрантів. Сім’я з двома малолітніми дітьми з Іраку декілька діб ховалася у вантажівці.

Як повідомили в Ізмаїльському прикордонному загоні, прикордонний наряд почув шурхіт у вантажівці, що прибула до українського берега поромом через Дунай та вирішив одразу її оглянути. Про це пише bessarabiainform

В результаті військовослужбовці в причепі фури виявили чоловіка з дружиною та двома малолітніми дітьми – хлопчиком та дівчинкою. Як встановили охоронці кордону, сім’я з Іраку проникла в автомобіль в Туреччині під час його завантаження пластиковими трубами. Далі мандрувальники планували в пошуках кращої долі дістатися однієї з країн ЄС.

Подорож в причепі вантажівки для сім’ї іноземців могла б закінчитися трагічно, адже тривала вона декілька днів, а з собою «туристи» не мали ані їжі, ані води. Прикордонники нагодували нелегальних “мандрівників” та пригостили гарячим чаєм.

За даним фактом на дорослих іноземців складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». В подальшому їх передадуть румунській стороні в порядку реадмісії.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.