Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • На Івано-Франківщині госпіталізували з отруєнням сімох дітей, які відпочивали у таборі

На Івано-Франківщині госпіталізували з отруєнням сімох дітей, які відпочивали у таборі

У дітей діагностували гострий гастроентерит

1 хв на прочитання18 Липня 2021, 12:11
Фото:
Чернівці.Online Фото: Чернівці.Online
Поділитись:

До інфекційного відділення Яремчанської центральної райлікарні госпіталізовано семеро дітей, які відпочивали в позаміському закладі ТОВ «Делюкс-Кідс-Карпати» в с. Татарів Надвірнянського району. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, передає Укрінформ.

"До інфекційного відділення Яремчанської ЦРЛ станом на 14:00 год. 17.07.2021р. госпіталізовано семеро дытей віком до 16 років. Попередній діагноз потерпілих – гострий гастроентерит. Стан – легкого та середнього ступеня тяжкості. Діти відпочивали в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку ТОВ «Делюкс-Кідс-Карпати», що в с. Татарів Надвірнянського району, заїхали в табір 14.07.2021 р.", - йдеться в повідомленні.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проводить санітарно-епідеміологічне розслідування даного факту та здійснює позаплановий захід державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів з проведенням лабораторних досліджень: відібрано на мікробіологічне дослідження 6 проб готових страв, 1 проба питної води, 7 проб харчової сировини, 14 змивів на кишкову паличку та 21 змив на патфлору.

Про результати буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що нещодавно відбулося масове отруєння у кафе на Вінничині.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.