Догори
Дати відгук

На Дніпровщині лікар відмовився надати допомогу 2-річній дитині жертві ДТП (відео)

Він направив дівчинку до іншої лікарні, де вона через пів години померла

1 хв на прочитання13 Січня 2021, 06:50
Поділитись:

Напередодні в Новомосковську Дніпропетровської області на перехресті сталася страшна аварія. Про це повідомляє "ТСН".

"Попередньо встановлено, що водій Daewoo, військовослужбовець однієї з військових частин ЗСУ, під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі автомобілю Volkswagen Polo, який рухався йому назустріч. Удар припав на водійську сторону Volkswagen. Від удару автомобіль відлетів на тротуар, де стояли люди. Дитина 2018 року одержала травми", - говориться в сюжеті.

Дитину привезли в міську лікарню, яка знаходиться неподалік від місця аварії, але лікар відмовився надавати їй медичну допомогу. Чим керувався медик в той момент, коли відмовився надати дівчинці жертві ДТП необхідну першу медичну допомогу, на цей час невідомо.

Після відмови лікаря, маля повезли до Новомосковської центральної районної лікарні. Через кілька хвилин після того, як її передали медикам райлікарні, дівчинка померла.



Після цього в місті спалахнув скандал. Інформація дуже швидко дійшла до мера Сергія Рєзніка. Він висловив співчуття родині дитини та обурення діями лікаря. Очільник Новомосковська заявив, що винний медик був одразу звільнений й оцінку його діям будуть вже надавати правоохоронці. 



У коментарях під постом мера у соцмережі містяни повідомили, що лікарем, який відмовився надавати допомогу 2-річній дівчинці, є ніхто інший, як завідувач відділення хірургії міської лікарні, на прізвище Сорока.

 
 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.