Догори
Дати відгук

На Дніпровщині горе-матір викинула немовля у мішку біля залізничних колій (відео)

Перехожа з собакою знайшла, ще живого хлопчика

1 хв на прочитання14 Квітня 2021, 21:57
Горе-матір викинула немовля у мішку біля залізничних колій Горе-матір викинула немовля у мішку біля залізничних колій
Поділитись:

Страшний випадок стався у місті Кам'янське, що на Дніпровщині — горе-матір викинула свого новонародженого сина у пакеті біля залізничних колій. Повідомляє "ТСН".

Малюку неймовірно пощастило, оскільки неподалік з собакою гуляла городянка і раптово пес потягнув її в кущі. Там жінка знайшла в пакеті загорнуте в ганчір'я, ще живе немовля. Рятувальниця відразу викликала поліцію і "швидку".

Медики кажуть, що малюк народився "у сорочці", адже не став жертвою бродячих тварин і не замерз на смерть. Його у важкому стані доправили в Дніпро в Центр матері й дитини. У хлопчика сильне переохолодження і зневоднення. Зараз медики його обстежують, але загрози для його життя вже немає.

"Немовляті дуже і дуже пощастило в житті. У нього був ангел-хранитель, який вже багатьох людей звів з цією дитиною в перші години її життя. Будемо сподіватися на порятунок, диво станеться", - каже заступник медичного директора Центру матері та дитини ім. Руднєва Вікторія Остромецька.

Тим часом поліція розшукує горе-матір немовляти. За те, що вона покинула дитину в небезпеці, їй загрожує три роки в'язниці. Але городяни вважають, що нелюдку треба судити за більш жорсткою статтею "спроба вбивства малолітньої дитини".

Тим часом імунолог пояснила, як впливає потепління на стан здоров'я людей.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.