Догори
Дати відгук

Може стати отрутою: з якими продуктами заборонено поєднувати гриби

Дізнайтеся, до яких страв краще не додавати гриби.

1 хв на прочитання25 Липня 2023, 13:00
Поділитись:

Якщо ви обожнюєте не тільки ходити в ліс на "тихе полювання", а й готувати вишукані страви з грибами, то неодмінно маєте знати, куди не рекомендують їх додавати.  Адже таке поєднання негативно вплине на роботу шлунково-кишкового тракту й уповільнить виведення шлаків з організму.

До яких страв не можна додавати гриби 

  • найчастіше господині припускаються помилки, поєднуючи гриби з м'ясними  стравами. Продукти, багаті на вуглеводи не варто додавати до білкової їжі.  Якщо вживати м’ясні страви, краще споживати їх салатами з овочів і зелені. Важливо поєднувати гриби з продуктами, які легко перетравлюються.
  • Не найкращими інгредієнтами для поєднання з грибами є квасоля, горох та селера. Будете відчувати важкість у шлунку.

Гармоніюють ідеально у тандемі  буряк, каша або картопля з грибами. 

Дієтологи попереджають, що споживання грибів  може бути небезпечним для людей похилого віку, дітей та усіх, хто має будь-які проблеми з травним трактом, печінкою або нирками, а також мають  ослаблений імунітет. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я