Морквяний салат на зиму — смачна і бюджетна заготовка, яку дуже просто приготувати.
Інгредієнти:
морква — 2 кг;
часник — 100 г;
болгарський перець — 300 г;
цукор — 150 г;
оцет 9 % — 100 мл;
томатна паста — 400 г;
олія — 250 мл;
чорний мелений перець — ½ ч. л.;
сіль — 2 ст. л.
Приготування.
Моркву натерти на великій тертці.
Часник натерти на дрібній тертці.
Болгарський перець нарізати тонкою соломкою.
Усі інгредієнти добре перемішати.
Викласти в посудину і тушкувати після закипання, помішуючи, 40 хв.
Закрутити в стерильні банки, закутати до повного остигання.
Також ми писали про баклажани по-грузинськи — супер-смачна заготовка на зиму.