Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Міського депутата зацькували за те, що вона офіційний захід проводила з дочкою на руках (фото)

Міського депутата зацькували за те, що вона офіційний захід проводила з дочкою на руках (фото)

Жінку звинуватили у неетичній поведінці, невихованості, неповазі до аудиторії та у використанні дитини для політичних маніпуляцій

2 хв на прочитання01 Березня 2021, 23:25
Міського депутата зацькували за те, що вона офіційний захід проводила з дочкою на руках Міського депутата зацькували за те, що вона офіційний захід проводила з дочкою на руках
Поділитись:

В Рівному спалахнув скандал через те, що місцевий депутат Оксана Майборода взяла свою малолітню доньку на публічний захід і виступила перед аудиторією з дитиною на руках. Інцидент спричинив резонанс в соцмережах, а на жінку вилився шквал критики та звинувачень.

Скандал почався з публікації колеги Майбороди Зураба Кантарії – 26 лютого він опублікував у Facebook фото з заходу, де жінка виступає з дитиною на руках.

«Оксана Майборода молодчинка. Розказує про важливість зелених коридорів в містах з Поліною на руках», - написав він.

Несподівано невинний допис зібрав майже 900 коментарів. Деякі користувачі почали звинувачувати Майбороду у неетичній поведінці, невихованості, неповазі до аудиторії та у використанні дитини для політичних маніпуляцій. Дехто вказував, що водити з собою дитину на публічні заходи під час пандемії – безвідповідально.

Однак чимало коментаторів стали на захист депутата, яка продовжує активно працювати попри материнство.

Сама Майборода у Facebook поскаржилась на «цькування» з боку деяких людей. Вона також заявила, що брати дитину на публічний захід – це цілком нормальна практика.

«Батьки з дітьми в публічних місцях це нормально і взяти дитину на роботу це нормально! Ніхто і нікому не має права вказувати, як виховувати дітей, куди їх не можна брати та де залишати! Це приватна справа батьків і правильна реакція оточення — це або ніяка, або підтримка і допомога. Люди, які мене знають і які були на заходах, де я була з дітьми, зазвичай, так і роблять, за що я щиро вдячна», - наголосила вона.

Жінка назвала ситуацію прикладом «внутрішньої мізогінії, дискримінації за ознакою материнства та політичного булінгу».

Нагадаємо, у Кривому Розі в школі одні батьки цькують інших та їх дітей через відмову від "шкільних поборів" (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.