Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Клімат
  • Міндовкілля пропонує обговорити Стратегію екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату до 2030 року

Міндовкілля пропонує обговорити Стратегію екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату до 2030 року

До 1 квітня прийматимуться зауваження та пропозицій до проєкту.

1 хв на прочитання02 Березня 2021, 22:34
Міндовкілля пропонує обговорити Стратегію екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату до 2030 року Міндовкілля пропонує обговорити Стратегію екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату до 2030 року
Поділитись:

У Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України оголосили  про   публікацію проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії екологічної безпеки та адаптації до зміни клімату до 2030 року»  та закликали до обговорення документу.

Зазначається, що метою розроблення є зменшення впливу наслідків зміни клімату для підвищення рівня екологічної безпеки в Україні (Проєкт.docx (50 Кб)

Проєкт розпорядження розміщено на офіційному веб–сайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України. Зауваження та пропозиції стосовно проєкту розпорядження у письмовій та електронній формі слід  надавати протягом місяця з дня опублікування.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України розглянув і схвалив два проєкти законів щодо посилення відповідальності за правопорушення у сфері стратегічної екологічної оцінки. 

Також, ми писали, що  Національний план зі скорочення викидів промислових підприємств може не запрацювати й цього року, адже на його виконання не передбачено фінансування.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.