Догори
Дати відгук

Медики пояснили, як впливає надмірна вага на сексуальне життя

Вчені це з'ясували під час двох досліджень: результат ошелешив

1 хв на прочитання17 Грудня 2020, 21:35
Поділитись:

У сучасному світі неможливо уникнути прагнення до краси, бо це символ статусу. Будь то серіал, голлівудський фільм, глянцевий журнал чи рекламний ролик: майже всюди позитивно представлені лише стрункі, спортивні та привабливі люди. Є думка, що лише сильні чоловіки з мускулатурою й животом з кубиками та жінки з тонкою талією і довгими стрункими ногами успішні та популярні, як у професійному житті, так і у приватному. От вчені й з'ясували, як зайва вага та стрункість впливає на секс у людей.

Два дослідження на цю тему шокують. Перше довело, що товсті чоловіки — найкращі коханці, а друге, що в пишних жінок сексу більше ніж в струнких. Учені з Турецького університету Кайсери виявили, що у повних чоловіків більш висока доля жіночого пологового гормону естрадіолу в організмі — це забезпечує підвищену витривалість у ліжку. Вони зазвичай займаються кохання на п'ять хвилин довше ніж стрункі та спортивні чоловіки.

Огрядні жіночки теж мають успіхи на сексуальній арені. В них, по статистиці, більша кількість сексу ніж в струнких дам. Це виявили медики з Гаваїв під час досліджень за участю 7000 учасниць. Відповідно до нього, 92% жінок, які були віднесені до категорій повних та страждаючих від ожиріння, повідомили, що вони займаються сексом часто або регулярно. Й лише 70% струнких панночок могли похвалитися тим самим.

За матеріалами medikforum.

Нагадаємо, лікарка розповіла, скільки потрібно сексу для міцного здоров'я.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost