Марс у ретроградному русі: чого чекати до травня 2025 року?

2 хв на прочитання4 години тому
Зображення створене ШІ

Астролог розповідає про те, як вплине ретроградний Марс на наші дії, плани та енергію, і чому важливо переосмислити свої кроки.

Від сьогодні та до 2 травня 2025 року Марс (планета дії, цілей, ініціативи та енергії) заходить у першу петлю ретроградного руху та розпочинає свій дворічний цикл, - про це розповідає Астролог Віта Найденко. Саме у цей час потрібно знайти найкраще рішення для усунення старих проблем,   переосмислити свої дії та знайти нові можливості.

Марс кожні 2 роки, протягом  2 – 2,5 місяців йде зворотнім шляхом, ніби повертає нас у минуле та змушує щось доробити. 

Свій ретроградний рух Марс почне з 6 грудня по 23 лютого 2025 року, але вже з 4 січня 2025 року почне пригальмовувати всі справи, ви відчуєте затримку розпочатих процесів, виникне необхідність ще раз передивитися плани і Марс знову поверне вас у період подій  жовтень – листопад 2024 року.

Марс - швидка планета, а тому, зазвичай, полюбляє приносити події ще до початку ретро руху. Важливий дворічний період змін вже розпочався у представників  знаків Овен, Рак, Лев, Скорпіон. Також увагу потрібно звернути на сфери життя, в яких розташовані знаки Овен та Скорпіон.

Вже відчутно зменшена зовнішня активність людей, а надлишок енергії перетворюється на неконтрольовану агресію та само розруху. Тому, важливо зайнятися спортивними видами діяльності або збільшити фізичні навантаження. Марс  починає гальмівний шлях по знаку Рака, тому активні жінки  із задоволенням візьмуть на себе чоловічі зобов’язання, а чоловіки - навпаки, стануть більш домашніми, що призводитиме до частих конфліктів. 

Транзит Марса по знаку Рака сприяє вирішенню питань з нерухомістю, ремонтом, переїздом.

З 18 квітня 2025 року знову настане час ефективної діяльності та закріплення результатів.

До травня 2025 року слід бути особливо обережним при роботі з колючими та гострими предметами, з технікою та при керуванні автотранспортом, у зв’язку з підвищеним рівнем небезпеки, ризиком отримання травм та аварій.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: