Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Любовний гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023: Рибам - розмова по душам, Ракам - випробування

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023: Рибам - розмова по душам, Ракам - випробування

Астрологічний прогноз підкаже, як можуть складеться відносини в парі на наступному тижні.

5 хв на прочитання17 Лютого 2023, 18:00
Поділитись:

Зірки, планети і світила змінили положення, що не може пройти непоміченим для взаємин людей. Емоції і почуття в першу чергу змінюються під впливом Місяця. Любовний гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023 для всіх знаків Зодіаку розповість, кого очікує серйозна і відверта розмова, а хто може насолоджуватися міцними відносинами.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Тиждень обіцяє хвилю пристрасті, під впливом якої представники вогняного знака будуть здійснювати сміливі і ризиковані вчинки. Любовний гороскоп на тиждень Овнам радить вирішити складні життєві ситуації, щоб отримати щастя в особистому житті. Також з'явиться необхідність піти на особисті жертви. Якщо Овен закоханий по-справжньому, то він зможе подолати будь-які перешкоди.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Представники земного знака на прийдешнього тижня зможуть зміцнити свої любовні стосунки. Любовний гороскоп на тиждень Тельцям обіцяє, що і почуття партнера будуть лише міцніти. Це дозволить розслабитися і не чекати підступу один від одного, а насолоджуватися товариством коханої людини. Також тиждень буде успішним для одиноких Тельців. Зірки обіцяють нове знайомство з серйозною і надійною людиною.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Представникам цього знака не варто відкладати серйозну розмову з другою половинкою, який вони давно планували. Любовний гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023 Близнюкам радить обговорити з партнером все, що накипіло на душі і визначити подальшу перспективу вашого роману. До розмови потрібно підготуватися і продумати відповіді на питання, які може поставити партнер. Зокрема, подумайте про те, чи любите ви цю людину і чи готові узаконити стосунки.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Зірки на наступний тиждень приготували справжні випробування на міцність. Любовний гороскоп на тиждень Ракам обіцяє конфліктні ситуації з коханою людиною, які можуть перерости в більш серйозні образи і конфронтації. При цьому інтуїція допоможе вам піти від неприємностей у відносинах і вчасно зупинитися. Дайте партнеру випустити пар і висловитися. Після емоційного сплеску піде примирення.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Прийдешній тиждень може принести неприємні ситуації у відносинах. Леви будуть вважати, що їх недостатньо цінують близькі, що до них чіпляються через дрібниці. Любовний гороскоп на тиждень радить Левам відкинути емоції і подивитися на зауваження коханої людини з раціональної точки зору. Ви зрозумієте, що в словах другої половинки є правда, тому потрібно придивитися до власних вчинків.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня шанувальники, які вже давно "підбивають клини", подвоять свої зусилля. Любовний гороскоп на тиждень 20-26 лютого Дівам радить вибирати не самого наполегливого, а того, до кого лежить душа. Також не можна керуватися іншими емоціями – жалістю, наприклад. Такий союз не існуватиме довго, а дійсно ваша людина може піти назавжди.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Події та обставини складуться таким чином, що ви змушені будете прийняти рішення. Вони будуть важливими і зможуть вплинути на майбутнє, тому варто підійти до цього процесу з усією відповідальністю. Любовний гороскоп на тиждень Терезам радить обміркувати кожну деталь і навіть можливість продовження відносин з коханою людиною. У момент прийняття рішень потрібно керуватися підказками серця.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У найближчі дні представникам водного знака не варто очікувати нічого хорошого, якщо любов і відносини для вас – щось незначне. Любовний гороскоп на тиждень Скорпіонам радить проявити увагу і турботу по відношенню до другої половинки, бути відкритими по відношенню один до одного і чесними. Ви зможете зберегти відносини або ж прийміть обопільне рішення про розставання.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Наступного тижня представників вогняного знака чекають неприємності. Любовний гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023 Стрільцям обіцяє скасоване побачення або ж вам потрібно буде змінити плани і відмовитися від зустрічі. Не варто засмучуватися, так як обопільні почуття переможуть будь-які протиріччя, і зустріч відбудеться.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Наступного тижня представникам земного знака потрібно буде відкрито показати свої почуття партнеру, проявити свої емоції. Любовний гороскоп на тиждень Козерогам радить говорити відкрито, як про негативні емоції, так і про позитивні. Якщо ви скажете про те, що вам не подобається або доставляє дискомфорт, партнер змінить свою поведінку і ставлення до вас. Тому варто висловитися і не приховувати емоції.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Наступного тижня потрібно уникати надмірної жорсткості, а також змінити гнів на милість по відношенню до близької людини. Любовний гороскоп на тиждень Водоліїв попереджає про те, що партнер може втомитися від постійних причіпок. Він може засумніватися в почуттях і в необхідності продовження відносин. Тому варто зайвий раз його похвалити і проявити ніжні почуття, що кохана людина знала про те, що він цінний.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Представникам водного знака потрібно припинити тримати в собі емоції. Вони повинні вирватися назовні. Любовний гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023 року Рибам радить сказати про свої почуття близькій людині. Це стане поштовхом для розвитку відносин і їх зміцнення. Якщо ви зважитеся на прояв почуттів, зможете прийняти рішення, про яке не пошкодуєте, так як кохана людина відчуває аналогічні емоції.

Джерело - Главред

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Більше з GreenPost
Фото: Телеграм-канал «Стоматологія по-простому»
Зуб видалили, а все одно болить: стоматологи розповідають, що відбувається і що при цьому слід робити
2 хв на прочитання40 хвилин тому
Фото ілюстративне
Напилася води і померла: у Великій Британії розслідують смерть жінки, якій призначили препарат, що викликає спрагу
2 хв на прочитання2 години тому
Картопляні крокети Рецепт приготування для Обіду
Як приготувати картопляні крокети: ідея смачного обіду
1 хв на прочитання2 години тому
Фото з відкритих джерел
Два способи зробити так, аби перці рясно вродили
1 хв на прочитання5 годин тому
Достатньо повідомити рацс: у Німеччині спростили процедуру зміни статі в документах
1 хв на прочитання8 годин тому
Лікар назвав популярні напої, які підвищують тиск
1 хв на прочитання9 годин тому
Безе на паличці (швейцарська меренга) — простий і оригінальний десерт лише з чотирьох інгредієнтів
1 хв на прочитання15 годин тому
Проведіть час у самотності: гороскоп на п'ятницю, 19 квітня
2 хв на прочитанняВчора