Догори
Дати відгук

Ретроградний Меркурій у серпні 2024: час перегляду та змін

Знаки Зодіаку зазнають впливу на особистісні, професійні та фінансові аспекти життя під час ретроградного періоду Меркурія.

4 хв на прочитання31 Липня 2024, 13:51
Зображення ілюстративне Зображення ілюстративне
Поділитись:

З 5 по 28 серпня Меркурій переходить у ретроградний стан.  Ця планета відповідає за комунікації, сприйняття нової інформації, контакти, покупки, документацію, навчання та техніку. Саме на ці сфери життя буде направлена ваша увага у серпні. А на які конкретно для кожного знаку Зодіака – розказує асторолог Віта Найденко.

Овнам важливо повернутися до питань здоров’я та роботи. Вони скоріше за все, знову захочуть  поїхати на оздоровчий відпочинок, або будуть змушені пройти профілактичний огляд. Повернуться до старих проектів, проблем, переглянуть своє оточення, можливо настав час звільнити колегу. Повернуться старі клієнти,  які деякий час назад обслуговувались, потім зникли.  Можливо матимуть спілкування з колегами з минулої роботи, або будуть запрошені до старого колективу.

Тільці зроблять роботу над помилками у сфері свого хобі, або ж їх чекає романтична інтрижка з минулого  для завершення кармічного зв’язку. Деякі поїдуть на відпочинок в те місце, в якому раніше були,  організують свято, захочуть малювати, в'язати, співати, танцювати.  Якщо давно мріяли - покращать свої навики у власній справі. Зануряться у кохання по–новому, або повернуть кохання у подружжі. Діти можуть здивувати своїми вчинками, дорослі діти завітають у гості, або, якщо актуально, знову дізнаєтесь, що чекаєте на дитину.

Близнюки знову захочуть повернутися до питань нерухомості: ремонту будинку, перебудови, добудувати або вибирати новий будинок, чи побутову техніку.  Наголошую, що документально реєструвати покупки  варто не раніше 5 вересня, щоб  не зазнати розчарувань. Хто завершив питання з нерухомістю, зберуться на сімейне свято, зустрінуться з братами/сестрами, завітають у батьківський дім.

Раки знову переглянуть найближче оточення, з кимось доведеться попрощатися для завершення кармічних хвостів, деякі знову переїдуть,  багато спілкуватимуться. Деякі підуть на курси підвищення кваліфікації, перескладуть іспит, або почнуть викладати. Актуальним буде питання  переробки документів, зробити сервіс автомобілю, чи виникнуть питання з сусідами.

Левам всесвіт дасть повторні ситуації з фінансами, потрібно вигадати, як реструктурувати свої фінанси, перекредитуватися, переглянути свої доходи або влаштуватися на додаткову роботу, можливо на випробувальний термін. Якщо чекаєте виплат – то отримаєте їх, скоріше за все, лише у вересні. Більше витрат буде у серпні, ніж прибутку. Можливо працюватимете знову з психологом, відносно самоцінності. Добре звернути увагу на профілактику імунітету саме у серпні.

Діви захочуть переглянути самореалізацію, змінити справу свого життя, зовнішність, або прізвище, відновити відносини з минулими партнерами. Відміните свої контракти, або заплановані перемовини перенесуться на вересень. В серпні операції не варто робити, якщо вони не по швидкій допомозі. Краще записатися у спортивний клуб, басейн тощо.

Ваги захочуть звільнитися від усього старого, що тягне енергію: речей, роботи, колег, друзів, коханих. Знайдуть річ, або документ, який давно загубили, знову поїдуть на ретрит або пройдуть медичний курс. Захочуть зайнятися питаннями духовності, зцілення, медитації, енергопрактиками або просто залишитися на самоті для розмірковувань.

Скорпіони будуть збиратися з однодумцями, переписуватимуться в соціальних мережах, відкоригують свій  інтернет-канал,   знову почнуть спілкуватися з тими, з ким загубилися. Поїдуть на семінар, конференцію, слухатимуть вебінари. Чудовий період для суспільної діяльності, допомоги іншим людям,

Стрільці переглянуть свою кар’єру, призначення, змінять професію або  захочуть підвищення. Виявлять, що давні мрії вже не актуальні і встановлена мета зміниться. Отримають призначення, диплом, інший статус, або задумаються, чи потрібен він їм взагалі. При цьому видача документів може затягнутися до  вересня. Можливо отримають новини від батька або дідуся.

Раніше ми писали про рекомендації від астролога як пережити Ретроградний Меркурій.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Осінній пиріг зі сливами і корицею
Що приготувати зі слив: осінній пиріг зі сливами і корицею
1 хв на прочитання20 хвилин тому
Зображення згенеровано ШІ
Тектонічні плити почали рухатися: у Хмельницькому й Одесі відчули відлуння землетрусу, який стався у Румунії
1 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Міненерго
Україна закликає МАГАТЕ вжити заходів для припинення атак на цивільну енергетичну інфраструктуру та звільнення ЗАЕС
1 хв на прочитання2 години тому
Розі у свій 32-й день народження торік. Фото: Newsquest/SWNS
Найстарша кішка у світі померла у віці, еквівалентному 152 людським рокам
1 хв на прочитання3 години тому
Нестача води в містах: які є шляхи вирішення цієї проблеми?
6 хв на прочитання4 години тому
Польща пішла під воду: ось що в сусідній країні накоїв циклон «Борис» і як люди справляються з наслідками (ФОТО)
3 хв на прочитання5 годин тому
Пухлина досягла 8 см: львівські лікарі прооперували чоловіка із раком молочної залози
1 хв на прочитання5 годин тому
Для підтримки ментального здоров'я та вирішення соціальних питань в Україні працюють 179 Центрів життєстійкості
3 хв на прочитання6 годин тому