- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Лосось панірований – до новорічного столу чи гостинної вечері
Лосось панірований – до новорічного столу чи гостинної вечері
Допомагає шматочку риби зберегти ідеальну форму
Якщо у вас гостина чи просто вечеря, на яку вам би хотілось приготувати щось, що мало б справді вишуканий смак та вигляд – рецепт панірованого лосося підійде якнайкраще. Можна взяти й будь-яку іншу червону рибу, проте варто надавати перевагу філе, а не стейкам. Даний спосіб приготування допомагає шматочку риби зберегти ідеальну форму та не надто пересихати в процесі смаження.
- 4 шматки філе лосося
- 2 ст. л. борошна вершкове масло
- 1 яйце
- 1 шматочок білого хліба
- 50 гр тертого пармезану
- 2 ст. л. дрібно нарізаної петрушки
- 1 ст. л. оливкової олії
1
Хліб підсушити в тостері та подрібнити, змішати з пармезаном та петрушкою. Яйце добре збити вилкою.
2
Посолити та поперчити шматочки лосося. Кожен з них обкачати в борошні, занурити у збите яйце, а тоді обкачати в суміші з сухарів.
3
В сковорідці нагріти трішки вершкового масла та 1 ст.л. оливкової олії. Обсмажити шматки лосося по 5 хв з кожного боку на невеликому вогні. Подавати відразу.
4
Подавати панірованого лосося можна з відвареними на парі чи грильованими овочами, з рисом або відвареною шматочками картоплею.