Догори
Дати відгук

Лосось панірований – до новорічного столу чи гостинної вечері

Допомагає шматочку риби зберегти ідеальну форму

1 хв на прочитання26 Грудня 2022, 12:42
Поділитись:

Якщо у вас гостина чи просто вечеря, на яку вам би хотілось приготувати щось, що мало б справді вишуканий смак та вигляд – рецепт панірованого лосося підійде якнайкраще. Можна взяти й будь-яку іншу червону рибу, проте варто надавати перевагу філе, а не стейкам. Даний спосіб приготування допомагає шматочку риби зберегти ідеальну форму та не надто пересихати в процесі смаження.

  •  4 шматки філе лосося
  •  2 ст. л. борошна вершкове масло
  •  1 яйце
  •  1 шматочок білого хліба
  •  50 гр тертого пармезану
  •  2 ст. л. дрібно нарізаної петрушки
  •  1 ст. л. оливкової олії

1

Хліб підсушити в тостері та подрібнити, змішати з пармезаном та петрушкою. Яйце добре збити вилкою.

2

Посолити та поперчити шматочки лосося. Кожен з них обкачати в борошні, занурити у збите яйце, а тоді обкачати в суміші з сухарів.

3

В сковорідці нагріти трішки вершкового масла та 1 ст.л. оливкової олії. Обсмажити шматки лосося по 5 хв з кожного боку на невеликому вогні. Подавати відразу.

4

Подавати панірованого лосося можна з відвареними на парі чи грильованими овочами, з рисом або відвареною шматочками картоплею.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро