Догори
Дати відгук

Лікарі розповіли, коли краще приймати душ: вранці чи ввечері

Медики пояснили, який душ буде кориснішим для шкіри та організму.

1 хв на прочитання07 Жовтня 2023, 22:30
Поділитись:

Більшість людей і досі не знають, коли потрібно приймати душ: ввечері, чи зранку. Лікарі нарешті поставили крапку у цій дилемі.

За словами лікарів, рекомендовано приймати душ не довше 10 хвилин, надаючи перевагу помірній температурі води, щоб уникнути подразнення. Існує ряд переваг і недоліків прийняття душу вранці та ввечері. Лікарі зауважують, що для організму добре приймати обидва, але загальна думка полягає в тому, що вечірній душ – найкращий.

Все залежить від особистих уподобань. Втім, лікарі кажуть, що вечірній душ вважається найкращим для гігієни та сприяє гарному нічному сну. Вечірній душ – найкращий спосіб розслабитися, допомагає зняти напругу від роботи чи тренажерного залу та змити бруд за день. Після прийняття вечірнього душу люди мають міцніший сон та почуваються чистими.

За словами фахівців, відсутність душу вночі може спричинити такі проблеми, як роздратованість сухої шкіри та прищі. Однак ранковий душ може допомогти відновити шкіру та стимулювати клітини крові. Вмивання вранці допомагає очистити шкіру від жиру, який накопичувався протягом ночі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost