Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Релігійна громада покривала відомого київського митця, який бив дружину і гвалував її доньку (ВІДЕО)

Релігійна громада покривала відомого київського митця, який бив дружину і гвалував її доньку (ВІДЕО)

Поліція обшукала Хорхе і відпустила.

3 хв на прочитання07 Січня 2022, 14:30
Поділитись:

Юліну історію зробив публічною отець Сергій. Він один з тих, хто створили притулок для жінок, що пережили домашнє насилля. Юля з донькою переховувалися там деякий час, але Хорхе відшукав їх і там. Панотець покликав на допомогу телебачення та прокуратуру. Про це йдеться 6 січня у сюжеті ТСН.19:30.

Київського архітектора його колишня співмешканка звинувачує в переслідування, погрозах, побитті та найголовніше — в сексуальних зносинах із її неповнолітньою донькою. Жінка вимушена переховуватися та постійно отримує погрози на свою адресу. Вона продемонструвала   приголомшливі знімки свого переслідувача. Журналісти приїхали додому до чоловіка разом із поліцейськими. 

Погроза вбивства лунає від київського архітектора Хорхе Делаварі в присутності журналістів та слідчих на адресу Юлії Мігалко, його колишньої. Жінка вже два місяці не знає спокою, прожили вони  разом 9 місяців.

На початку листопада, каже Юлія, співмешканець прийшов додому і з задоволенням розповів, що відгамселив колишню дружину: принижував її, вона плакала, знущався і казав, що я Юля має підтвердити, що він був з  нею. Жінка відмовилася і чоловіка наче підмінили.

Хорхе почав погрожувати їй та 15-річній доньці: "Нагнув малу раком і каже, я спочатку ви**у її на твоїх очах, а потім тебе на її очах, якщо ти спробуєш піти".

Згадує, ледве втекли і тепер поневіряються по друзях та знайомих, а колишній коханий вистежує та погрожує. 

"Кривдник належить до релігійної громади — дуже відомої в місті Києві, дуже впливової. Коли трапився випадок з насиллям саме релігійна громада покривала кривдника", — переконує отець Сергій.

Хорхе працював над спорудою молитовного дому як архітектор, нині тут зачинено. Спочатку чоловік відмовляється коменутвати ситуацію. Пасторів кажуть, що не знають про конфлікти свого прихожанина.

Після дзвінка журналістів пасторам Хорхе раптом передумав і призначив зустріч.

Звинувачення проти нього — сексуальні домаганнях до дитини, 15-річної доньки Юлії.

"Під час статевого акту, орального сексу, він взяв ножа і сказав, що якщо комусь це скажу, то поріже мені обличчя", — розповідає Ксенія.

Дівчина вирішила мамі тоді не говорити, бо злякалася погроз. Вона вже давала покази слідчим, але це ніяк не захистило її від переслідувань і поневірянь. Мама показує нам фотосесію колишнього коханця – на світлинах він оголений чіпає за геніталії маленького хлопчика.

Хорхе обіцяв надати докази, що це не він переслідує Юлю, а жінка знущаєтсья над ним, але так цього і не зробив. Каже, що докази в її особитих блокнотах. Він їх відсканував і виклав в соцмережі. Розповідає, жінку кохав, а дитину не кривдив.

"Це мій старший син. Я фотограф, концептуальний фотограф. Хотів створити проєкт, який називається "Содом і Гоморра". Це моя фотографія і мій син", — коментує він скандальну світлину з хлопчиком.

Поліція обшукала Хорхе і відпустила.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.