Куряче філе з кукурудзою й омлетом — простий рецепт кулінарного шедевру

1 хв на прочитання13 Травня 2024, 08:24
Фото: «Їжа легко»

Це проста, але вишукана страва.

Серед безлічі кулінарних експериментів і намагань відкрити нові смакові відчуття та створити неперевершені поєднання інгредієнтів часто найкращі враження виникають від простих, але вишуканих страв. До таких страв належить і куряче філе з кукурудзою й омлетом.

Інгредієнти:

куряче філе — 400 г;

яйця — 2 шт.;

кукурудза консервована — 300 г;

олія — 15 мл;

сіль за смаком;

перець чорний мелений — за смаком;

трави італійські (суміш) — 0,5 ч. ложки.

Приготування.

Консервовану кукурудзу відкинути на друшляк, аби стекла вся рідина.

Куряче філе добре промити й обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками. У сковороді розігріти олію і викласти туди нарізане філе.

Обсмажити на помірному вогні, помішуючи лопаткою, до золотистої скоринки з усіх боків, приблизно 8-10 хвилин.

В окрему миску вбити яйця і розбовтати виделкою.

Влити збиті яйця до м'яса. Помішуючи, обсмажити на помірному вогні 3-4 хвилини, щоб яєчна маса схопилася.

За смаком приправити сіллю та меленим чорним перцем. Перемішати.

Додати консервовану кукурудзу й італійські трави.

Прогріти кілька хвилин на помірному вогні, помішуючи.

Куряче філе з кукурудзою й омлетом готове.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: