Краще, ніж квашена: японський рецепт капусти

1 хв на прочитання20 Лютого 2023, 22:00

Такої смачної капусти ви ще не їли.

Приготуйте мариновану капусту за незвичайним рецептом! Виходять дуже смачні, соковиті, ароматні роли з морквою — чудова закуска до будь-якої страви!

Інгредієнти:

Приготування:

У капусти надріжте качан. Перекладіть в пакет, зав'яжіть. Відправте в мікрохвильовку на 15-20 хвилин (залежить від потужності вашої мікрохвильовки). Дістаньте, видаліть качан. Розберіть капусту по листю, інформує Ukr.Media.

Натріть моркву, підсоліть, додайте часник. У листя капусти видаліть жорсткі прожилки. У кожен лист капусти загорніть терту моркву.

Перекладіть роли в чисті, сухі скляні банки.

Закип'ятіть воду зі спеціями, сіллю, цукром і олією. Розлийте по банках, закрийте кришками. Залиште охолоджуватися при кімнатній температурі. Потім відправте в холодильник.

Дуже смачна, свіжа і ароматна закуска з простих інгредієнтів! Вийшли мариновані овочеві голубці.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: