- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Краще, ніж квашена: японський рецепт капусти
Приготуйте мариновану капусту за незвичайним рецептом! Виходять дуже смачні, соковиті, ароматні роли з морквою — чудова закуска до будь-якої страви!
Інгредієнти:
- білокачанна капуста — 1 шт.;
- морква — 300 гр.;
- зубчик часнику;
- для маринаду: 700 мл води, 1 ст.л. цукру і солі, чорний перець горошком, лавровий лист, 20 мл рослинної олії.
Приготування:
У капусти надріжте качан. Перекладіть в пакет, зав'яжіть. Відправте в мікрохвильовку на 15-20 хвилин (залежить від потужності вашої мікрохвильовки). Дістаньте, видаліть качан. Розберіть капусту по листю, інформує Ukr.Media.
Натріть моркву, підсоліть, додайте часник. У листя капусти видаліть жорсткі прожилки. У кожен лист капусти загорніть терту моркву.
Перекладіть роли в чисті, сухі скляні банки.
Закип'ятіть воду зі спеціями, сіллю, цукром і олією. Розлийте по банках, закрийте кришками. Залиште охолоджуватися при кімнатній температурі. Потім відправте в холодильник.
Дуже смачна, свіжа і ароматна закуска з простих інгредієнтів! Вийшли мариновані овочеві голубці.