Котлети із яловичини і курки в духовці

1 хв на прочитання11 Грудня 2022, 14:23

Розраховано на 6 порцій

Рецепт приготування котлет із яловичини і курки в духовці.

Інгредієнти

яловичина фiле

350 г.

Куряче філе

300 г.

Цибуля

100 г.

яйця

1 шт.

батон білий

50 г.

масло вершкове

50 г.

сіль, перець

 

 

Розраховано на 6 порцій

Інгредієнти:

Із черствого батона зрізати скоринки і замочити на 5-6 хвилин у 50 мл води. Злегка відтиснути… М'ясо зачистити від плівок і нарізати шматками. Почищену цибулю нарізати шматками.

Пропустити м'ясо і цибулю через м'ясорубку. З'єднати з яйцем та підготовленим батоном. Приправити сіллю та перцем, ретельно перемішати, а потім ще й відбити 15-20 разів піднявши над мискою і з зусиллям кинувши в неї назад. Відправити у холодильник на 1 годину.

Масло нарізати невеликими кубиками і заморозити. Мокрими руками сформувати круглі котлети, вклавши всередину шматочок замороженого масла. Вогнетривку форму змастити маслом. Викласти котлети у форму. Запікати за температури 200*С 30 хвилин.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: