Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Коштує копійки, вистачає надовго: дієвий засіб від запаху в вуличному туалеті

Коштує копійки, вистачає надовго: дієвий засіб від запаху в вуличному туалеті

Дуже гарний результат всього з одного інгредієнту.

2 хв на прочитання20 Серпня 2022, 07:49
Поділитись:

Попри всі досягнення цивілізації, деякі з нас і сьогодні з різних міркувань будують на приватних ділянках вуличні туалети. І, мабуть, кожен власник такого туалету рано чи пізно стикається з проблемою стійкого неприємного запаху. Звісно, сьогодні на полицях магазинів можна знайти безліч засобів для боротьби з ним, але коштують вони недешево, та й діють не завжди ефективно, інформує Ukr.Media.

А тим часом є один дуже ефективний і дієвий засіб, який швидше за все вже є на вашій кухні.

Вам знадобиться:

холодна вода — 5 л;

харчова сода — 1/2 пачки;

ефірна олія (за бажанням).

Йдеться про звичайну харчову соду. Її потрібно засипати у відро води, розмішати до повного розчинення. Також у розчин можна додати кілька крапель будь-якої ефірної олії, наприклад, ментолової: деякий час вона буде діяти як ароматизатор.

Одержаний розчин залити в туалет і позбутися неприємного запаху на досить тривалий час. У міру необхідності повторити процедуру.

Ефективність такого простого і бюджетного засобу зумовлена тим, що сода вбиває бактерії, які в результаті своєї життєдіяльності і породжують цей знайомий усім стійкий неприємний запах.

Є ще один дієвий інгредієнт для вуличного туалету — томатне бадилля. Так-так, те саме, з городу, воно чудово працює з неприємним ароматом. Усе, що вам потрібно, — зірвати пасинки помідорів або непотрібні гілки, порвати їх на невеликі шматки і покласти у яму туалету. Вже наступного дня неприємній запах почне зникати.

Також ми розповідали, як зберегти квасолю, щоб не завелися жучки.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко