Літо — час їсти зелень. Шпинат «нагодує» організм цілим набором вітамінів, допоможе його почистити, тонізує і посприяє схудненню.
Шпинат вже давно захопив світ. Його батьківщина — Близький Схід, звідки разом з арабськими торговцями він потрапив до Іспанії, а далі поширився по всьому світу. Його дуже люблять в Європі.
Дуже просто та швидко готувати! Добре з фетою та пармезаном, але можна замінити їх, наприклад, на бринзу та будь-який інший твердий сир, пише zaxid.net
Інгредієнти:
Нагріти духовку до 220°. Якщо шпинат буз замороженим, потрібно його розморозити, відтиснути його від зайвої вологи, дрібно нарізати. Свіжий різати відразу.
Розім’яти фету, натерти на тертці пармезан, перемішати сири зі шпинатом.
Тонко розкачати тісто, викласти начинку, скрутити тісто рулетом, який потім потрібно нарізати кружальцями.
Деко застилити пергаментом, викласти пиріжки. Змастити їх зверху яйцем. Випікати 15-20 хвилин.