Догори
Дати відгук

Корисні ранкові звички для людей з високим цукром

Вода розбавляє цукор у крові

1 хв на прочитання26 Жовтня 2022, 22:24
Поділитись:

Підвищений цукор к крові може загрожувати ризиком появи діабету. Варто виробити корисні ранкові звички для профілактики недуги.

Пийте воду

Зволоження є вашою першою та головною необхідністю, як тільки ви прокидаєтеся. Вода сприяє зниженню рівня цукру в крові та тим самим підтримці балансу. Вода розбавляє цукор у крові, тому дефіцит води може спричинити безліч проблем.

Білковий сніданок

Білок є ще однією поживною речовиною, яка, як відомо, допомагає знизити рівень цукру в крові. Увімкніть його у свій план сніданку. Крім того, це допоможе вам залишатися ситим та енергійним протягом дня.

Уникайте занадто багато кофеїну

Кава може підвищити рівень цукру на крові. Кофеїн є основним винуватцем цього. Гормон стресу в організмі різко підвищується через кофеїн, за яким йде каскад подій, що підвищують рівень цукру в крові.

Активність після сніданку

Активність, особливо вранці, задіє наші м'язи і починає знижувати рівень цукру в крові. А м'язи використовують глюкозу для отримання енергії, і коли ми тренуємось, то витягуємо цукор із кровообігу.

Менше стресу

Випробовувати стрес рано-вранці дуже погано для всього здоров'я, і ​​особливо для рівня цукру в крові. Так що уникайте цього і почніть свій день якомога спокійніше. Такі заняття, як медитація, прогулянки, йога і просто читання приємної книги можуть принести користь людям, які страждають від стресу і занепокоєння.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.