Сьогодні до Вашої уваги цікавий рецепт з кабачків і яєць. “Королівська яєчня” – так ми її називаємо. Раніше готувала таку страву тільки з томатами, а-ля шакшука, але спробувавши додати туди кабачки, була дуже приємно здивована. Вийшло ще смачніше і “багатіше” на смак.
Для приготування потрібно:
Приготування:
Цибулю наріжемо півкільцями і обсмажити на олії до м’якого стану,
Додамо нарізані томати, які краще буде очистити від шкірки. Тушкуємо під кришкою близько 5 хвилин.
Кабачки нарізаємо середнім кубиком і відправляємо до томатів, перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
Настав час додати спеції і сіль.
Вершкове масло додаємо за бажанням, з ним страва здається ніжнішою.
Розбиваємо яйця, закриваємо кришкою і готуємо ще 3-4 хвилини.
Готову страву посипаємо зеленню.