Ольга Шевченко1 хв на прочитання26 Липня 2024, 12:00
Сьогодні публікуємо цікавий рецепт з кабачків та яєць. “Королівська яєчня” – а-ля шакшука, але з додаванням кабачків. Страва вийде ще смачнішою і “багатшою” на смак.
Покроковий рецепт приготування сніданку з кабачків:
Для приготування потрібно:
- Помідори – 1 кг
- Кабачки – 500 г
- Ріпчаста цибуля (середня) – 2 шт
- Яйця – 5 шт
- Зелень за смаком
- Вершкове масло (за бажанням) – 30 г
- Сухий базилік – 1 год л
- Паприка – 1 год л
- Цукор – 1 год л
- Сіль перець за смаком
Приготування:
- Цибулю наріжемо півкільцями і обсмажимо на олії до м’якого стану.
- Додамо нарізані помідори, які краще очистити від шкірки. Тушкуємо під кришкою близько 5 хвилин.
- Кабачки нарізаємо середнім кубиком і відправляємо до помідорів, перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
- Настав час додати спеції та сіль.
- Вершкове масло додаємо за бажанням, з ним страва здається ніжнішою.
- Розбиваємо яйця, закриваємо кришкою та готуємо ще 3-4 хвилини.
- Готову страву посипаємо зеленню.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.