Кавун у банці: як заховати сонце в погребі

1 хв на прочитання6 годин тому
Зображення ілюстративне. Фото: Creativecanning.com

Забудьте про компоти та джеми: розповідаємо, як зберегти свіжість кавуна без зайвого цукру.

Простий спосіб здивувати гостей та потішити себе. Розповідаємо, як правильно законсервувати кавун у власному соку.

Інгредієнти:

кавун — 1 шт.;

сіль, цукор — до смаку.

Приготування.

Кавун добре вимити і нарізати шматочками разом зі шкіркою, видалити насіння.

Щільно укласти шматочки в стерилізовані банки.

Залити окропом, зачекати 10 хвилин і злити воду.

За бажання можна приготувати розсіл з сіллю й/або цукром і залити кавун.

Закрутити банки й закутати до повного охолодження.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: