Інший смак звичної картоплі відкриє картопляна запіканка, для приготування якої знадобляться і мікрохвильова піч, і духовка.
Інгредієнти:
картопля — 600 г;
яйця — 4 шт.;
чорний перець — за смаком;
розмарин — 2 чайні ложки;
куркума — 1 чайна ложка;
рослинна олія — 20 мл;
сіль за смаком.
Приготування.
Картоплю очистити, помити, нарізати соломкою і скласти у глибоку миску.
Посолити і додати всі спеції, влити олію. Перемішати руками.
Скласти у форму і пекти в мікрохвильовій печі при максимальній потужності (приблизно 800 Ватт) 15-20 хвилин.
Потім розбовтати яйця і влити в картоплю.
Пекти в духовці при 200 °С 20 хвилин.
Також ми розповідали про картопляну піцу — оригінальний рецепт.