Капустяні котлети — урізноманітнять меню тих, хто дотримується посту чи стежить за фігурою

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Максим Нікітін

Задоволеною буде вся сім’я.

Капустяні котлети урізноманітнять меню тих, хто дотримується посту чи стежить за фігурою. А коли їх подати разом із соусом — задоволеною буде вся сім’я!

Інгредієнти:

капуста — 500 г;

манна крупа — 2 ст. л.;

мелені сухарі — 2 ст. л.;

сіль — до смаку;

олія — 3 ст. л.;

вода — ½ склянки.

Приготування.

Капусту дрібно нарізати, покласти в каструлю, додати воду, 1 ст. ложку олії й тушкувати до напівготовності.

У киплячу масу всипати манну крупу, варити, безперервно помішуючи, 10–15 хв, злегка остудити, посолити, розмішати й остаточно остудити.

Сформувати котлети овальної форми, запанірувати у сухарях та обсмажити.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: