Догори
Дати відгук

Кафе та ресторанам у столиці дозволили приймати людей всередині закладів

Таке рішення прийняли у КМДА

1 хв на прочитання23 Червня 2020, 20:27
Фото: depositphotos Фото: depositphotos
Поділитись:

Закладам громадського харчування Києва дозволили приймати відвідувачів всередині приміщень. Про це йдеться у розпорядженні КМДА №886 від 22 червня.

Так, у документі йдеться про "Вимоги щодо роботи закладів громадського харчування", серед яких описано й правила роботи закладів всередині приміщень.

"У закладах, що здійснюють обслуговування у приміщенні… забороняється самостійний вхід відвідувачів до закладу без супроводу працівників закладу", - сказано у тексті документу.

Крім того, наразі закладам заборонено відкривати дитячі кімнати, проводити банкети чи публічні заходи за участю більш ніж 10 осіб, готувати їжу на відкритих кухнях та відкривати буфети самообслуговування.

Зазначається, що біля місць потенційного скупчення людей має бути нанесено маркування для перебування у черзі з дотриманням дистанції не менше 1,5 м. Також має бути забезпечено дотримання відстані не менш як 1,5 м між сусідніми столами та розміщення не більше 4 клієнтів за одним столом.

Відповідно до розпорядження, адміністрація та персонал самостійно забезпечують та контролюють виконання умов із недопущення черг та скупчення відвідувачів.

Нагадаємо, у МОЗ розповіли, як святкувати весілля під час карантину.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.