Кукурудза давно завоювала популярність по всьому світу. Давно відомо, адже ця сільськогосподарська культура, після пшениці, є другою за кількістю проданих зернових у світі. Тому для городників як ніколи актуальним буває питання - як отримати хороший урожай кукурудзи.
Кулінарні особливості приготування кукурудзи безмежні. Качани кукурудзи зазвичай вживають у відварному вигляді. Однак не рідко кукурудзу заморожують. Також популярна консервована кукурудза, а кукурудзяна мука грубого помелу йде на приготування каш, а також пудингів, вареників, оладок і різної випічки.
Для цього знадобиться шматочок тканини з натуральних щільних матеріалів (умова – вона повинна пропускати воду). Головна умова - щоб корінці змогли зачепитися за ворсинки і отвори в матеріалі.
Порядок дій:
Слід пам'ятати кілька основних параметрів, займаючись пророщуванням насіння кукурудзи:
Можна взяти на озброєння посівні терміни, які залежать від різних кліматичних зон:
Зверніть увагу на температуру грунту – він повинен прогрітися мінімум до +12 °С.
При цьому зазвичай злак у відкритий грунт висаджують в середині квітня (водночас багато що залежить від кліматичних особливостей кожної області).
Однак з розсадою кукурудзи ситуація дещо інша - в цьому випадку насіння висаджують на початку травня.
Кращі дні для висаджування кукурудзи у квітні за місячним календарем: