Догори
Дати відгук

«Із протягнутою рукою»: Зеленський приголомшив зізнанням про вакцинацію від COVID

Президент України порівняв свою країну із жебрачкою, яка випрошує вакцину з простягнутою рукою.

1 хв на прочитання01 Лютого 2021, 10:55
Володимир Зеленський під час інтерв'ю зробив двозначну заяву про початок вакцинації в Україні Володимир Зеленський під час інтерв'ю зробив двозначну заяву про початок вакцинації в Україні
Поділитись:

Володимир Зеленський порівняв перемовини про поставку вакцини від коронавірусу в Україну з жебракуванням. Таку заяву президент України зробив під час інтерв'ю американському телеканалу HBO.

За словами Зеленського, він особисто спілкувався з європейськими лідерами, і все обіцяли потроху допомогти Україні. Проте за словами президента, України немає в пріоритетному списку країн на отримання вакцини.

«Дуже неприємно відчувати, що ти стоїш із протягнутою рукою», — підсумував президент України.

До слова, Володимир Зеленський не вперше порівнює Україну з жебрачкою. Восени 2016 року, коли Зеленський ще очолював гумористичну студію «Вечірній квартал», він особисто під час виступу в Юрмалі порівняв свою країну із повією, яка за гроші готова «обслуговувати» скільки завгодно «клієнтів».

Як ми інформували своїх читачів раніше, Володимир Зеленський заявив про те, що вакцинація від коронавірусу в Україні буде безкоштовна. Мовляв, вакцина проти COVID-19 — не те, на чому має заробляти держава. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.