Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Ідеї декору ділянки до Нового року: створення чарівної атмосфери просто неба (ФОТО)

Ідеї декору ділянки до Нового року: створення чарівної атмосфери просто неба (ФОТО)

Ваша ділянка може перетворитися на казковий світ.

2 хв на прочитання10 Грудня 2023, 00:36
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город» Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Поділитись:

Новорічний декор ділянки — це чудовий спосіб перетворити ваше подвір'я на казковий світ іа створити особливу атмосферу свята просто неба. Ось декілька ідей, які допоможуть вам прикрасити вашу ділянку до Нового року.

Величезна ялинка. Новорічна ялинка є обов'язковим атрибутом святкування. Поставте велику ялинку на вашу ділянку і прикрасьте її яскравими гірляндами, іграшками та ліхтарями. Вона стане центральним акцентом вашого святкування.

Світлові лінії. Використовуйте гірлянди з LED-підсвічуванням, аби створити світлові лінії на деревах, кущах і навколо периметру ділянки. Це додасть чарівної атмосфери та допоможе підсвітити весь простір.

Фігури Санти й оленів. Розмістіть на ділянці фігури Санта Клауса, оленів і сніговиків. Вони створять справжню новорічну казку та радісний настрій.

Новорічні ліхтарі. Використовуйте новорічні ліхтарі чи створюйте їх власноруч. Поставте їх уздовж стежок та алей для створення світлових доріжок.

Зимові квіти та гілки. Використовуйте гілки ялини, евкаліпта, кедра й інших зимових рослин для створення природних композицій. Вони додадуть вашій ділянці аромату та свіжості.

Зимові ігри. Організуйте зимові розваги для гостей, такі як катання на санках, ковзанках або снігові бої. Це додасть емоцій і веселих моментів у вашому святковому вечорі.

Світлові фонтани й озера. Якщо у вас є водограї чи озера на ділянці, прикрасьте їх світловими фонтанами або плаваючими свічками. Це створить казкову атмосферу, і віддзеркалення світла у воді додадуть магічності.

Фото 1/9

Завдяки цим ідеям ваша ділянка може перетворитися на казковий світ, де ви зі своєю родиною та друзями будете насолоджуватися чарівною атмосферою та радісними моментами святкування Нового року просто неба.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.