Сьогодні ж ми розповімо, як приготувати один із найпопулярніших і найкрасивіших новорічних салатів — оселедець під шубою. Готується ця страва дуже просто та з недорогих інгредієнтів, а з'їдається за лічені хвилини.
Складові:
Моркву, картоплю, буряк і яйця відварити до готовності і остудити. Морква і картопля варяться 25 хвилин, яйця - 10 хвилин. Буряк потрібно варити 1 годину. Очищену цибулю дрібно нарізати і ошпарити окропом. Оселедець нарізати однаковими шматочками. Картоплю, моркву і буряк натерти на тертці, яйця дрібно нарізати.
У широкий плоский посуд викласти на дно оселедець, вирівняти, змастити майонезом. На оселедець викласти шар моркви, потім картоплю і яйця. Кожен шар змащувати майонезом. Зверху викласти шар буряка, злегка посолити салат і змастити останній шар майонезом. Прикрасити салат зеленню, яйцями або цибулею. Залишити в холодильнику на кілька годин.
Більше новин читайте на GreenPost.